![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhFe0MYsjNYUvUxT6TkbwKGx7QxaIL_AAPI536U1u7JbikPj5bP_cBoYhV31QWGYZJ1gYQpthK01Kuxl1HUA87d9d7-B-C9aj3_d6VwFEZnGEfdTkzlil_QLzrGaGpIjWcFq1Ga9BPcnbPs/s400/boller+-+lagkage+082.jpg)
lige nu har jeg fået et lille mokroskopisk stykke - for meget..
så det er svært at huske, men hvis jeg anstrenger mig kan jeg godt..
den smager så englene synger
det friske lidt syrlige fra hindbær, det søde fra rutebilerne
- og det bløde fra flødeskummen
tilmed er den nem - meget nem, at lave:
man smører 3 brune lagkagebunde med hindbærmarmelade
(dem fra karen volf)
½ l fløde piskes til ikke alt for blødt skum
knus 150 g "rutebiler" (brune "marengs") til ikke alt for små stykker
- og bland det i flødeskummen
denne blanding smøres på de 2 af bundene (ovenpå laget med marmelade)
den 3. lægges øverst m marmeladesiden nedad![Posted by Picasa](//photos1.blogger.com/pbp.gif)
fordel resten af blandingen på lagkagen og pynt som/hvis du synes.
denne er pyntet med hvide chokoladehjerter og guldstøv - til en guldmand
- og bland det i flødeskummen
denne blanding smøres på de 2 af bundene (ovenpå laget med marmelade)
den 3. lægges øverst m marmeladesiden nedad
![Posted by Picasa](http://photos1.blogger.com/pbp.gif)
fordel resten af blandingen på lagkagen og pynt som/hvis du synes.
denne er pyntet med hvide chokoladehjerter og guldstøv - til en guldmand
Ingen kommentarer:
Send en kommentar